OMG we're back again

Nu börjar det närma sig modeveckan igen.  I år ska jag inte knulla någon modell, håller mig till min 17-åriga postpunkare. Däremot kommer jag sitta front row på ett antal visningar. Kommer givetvis rapportera om allt skvaller.

Nöjesguidens Stockholmspris-fest i Fredags får jag erkänna var en hejdundrans fest. Carolina Gynning var fantastisk som brevsprättare medans bröderna Schulman var inte ens i närheten av roliga som stand-up-comedians. De körde någon slags incest/homofil-tema. Alltså allvarligt talat, vet icke vad de tänkte. Jag ser hur de sitter hemma nu och tycker de var skitroliga och ingen fattade deras humor för den var så snuskigt intelligent eller nåt, men sorry Charles and Alexandre, it wasn't.
Att Felix Herngren inte kunde släpa sitt bony little ass till festen för att ta emot sitt pris var riktigt jävla töntigt. Liksom please, du gör pensions-reklam. Who do you think you are? Nacht vann bäst klubb, väldigt välförtjänt. Alltså Hootchy Kootchy Club är som en lesbisk cirkus och ACE är en fint koncept, men indiekids fiser alltid på klubb. Fick seriöst uppstötningar sist jag var där. Var en fis från att spy på en randig tröja.

Jag funderar på att köpa lite röka och bjuda Diane Pernét på modeveckan. Det enda hon gör är att röka. En gång när jag gick över ett övergångsställe med henne i Berlin blåste det  litegrann, och Diane som var fett stenad stod bara still och kunde inte ta sig framåt p g a vinden. Kodak moment.

/Victor